over LeonardoHorse


De  initiatiefneemster achter LeonardoHorse is Anne-Marie Krieger. Zij biedt op een unieke locatie in Gorssel een plek waar trainingen, workshops, coaching en ontspanning volledig tot hun recht komen.

Nu wil ze haar kennis, ervaring en passie voor paarden delen op deze unieke locatie aan de rand van het bos.

LeonardoHorse is een plaats waar bijzondere dingen gebeuren. Een plek waar trainingen, workshops, vergaderingen en coachingsgesprekken volledig tot hun recht komen. De unieke atmosfeer van onze locatie en de aanwezigheid van de paarden zijn onze belangrijkste succesfactoren.

“Mensen kunnen veel leren van de eerlijke en oprechte manier waarop paarden in het leven staan. Door hun directe reacties op ons gedrag, laten de paarden ons zien wie we zijn en hoe we denken, handelen en samenwerken. Als trainer en coach zie ik het als mijn missie om mensen door middel van paardencoaching en dus door middel van het directe contact met de paarden en de natuur, dichter bij zichzelf te brengen en zo bij te dragen aan de ontwikkeling van het individu en in het verlengde daarvan het team en de organisatie,” aldus Anne-Marie.

“Hoe je omgaat – soms door omstandigheden – met moeilijke levensmomenten en morele dilemma’s maakt je wie je bent. Doe je dit echt puur uit liefde & innerlijk gevoel en ben je tevens vaardig genoeg dit leven aan te gaan? Wanneer je als mens, groot of klein hiernaar kunt leven, kun je je gelukkig prijzen!” Deze levensvisie is wat Anne-Marie gelukkig maakt en waarmee ze vanuit LeonardoHorse haar positieve bijdrage wil geven aan iedereen die dat nodig heeft.