ouders & professionals


Een kind dat goed in zijn vel zit is ontspannen en leergierig, sociaal aanwezig, heeft vrienden en onderhoudt contacten. Op school hebben ontspannen kinderen het vaak goed. Ouders van kinderen waar het goed mee gaat zijn veelal opgewekt en ontspannen. Ontspannen leven in harmonie, wie wil dat niet?

LeonardoHorse biedt een leer- en ontmoetingsplek en begeleiding voor de samenwerking tussen ouders, kinderen en professionals (school, leerkrachten en schoolteams). Deze begeleiding is altijd op maat en wordt geboden op basis van theoretische kennis over o.a.  leren, brein- & lichaamsontwikkeling, sociale ontwikkeling, ontspanning en inspanning.

De begeleiding is gericht op het vaardiger maken van kinderen en hun ouders. Echt ontwikkelen doe je pas als je intrinsiek – van binnenuit – gemotiveerd bent. Alle vaardigheden die kinderen, ouders en teams binnen LeonarodoHorse leren door te ervaren en te oefenen komen tot stand vanuit deze intrinsieke motivatie. Wanneer jij jouw drijfveer hebt gevonden is veel mogelijk. Dit vergt bewustwording, aandacht en training. LeonardoHorse biedt die bewustwording, aandacht en training op alle levensgebieden.

Aanbod:

  • Ouder-thema avond voor ouders van hoogbegaafden
  • Ouder-thema avond voor ouders van HSP-ers (sensitiviteit, gevoelige kinderen)
  • Educatie en inspiratie voor ouders, schoolteams en professionals
  • Teambijeenkomsten/vergaderen/teambuilding