Locatie


Prachtige serene locatie

In Gelderland net buiten het dorp Gorssel bevindt zich aan de rand van de bossen de landelijke locatie waar Anne-Marie met haar gezin woont en LeonardoHorse gevestigd is.
Het huis en het bijbehorende land zijn al generaties in de familie en door de jaren heen is het omgetoverd tot een unieke plek waar je van alle gemakken bent voorzien.

LeonardoHorse Gorssel  LeonardoHorse Gorssel  LeonardoHorse Gorssel

 Paarden

De paarden zijn altijd een passie geweest en deze nemen dan ook een prominente plaats in. Naast het huis bevindt zich een grote kapschuur met op de begane grond paardenboxen en direct daarboven een grote open ruimte met uitzicht op de paarden. Dit geeft een hele ontspannen en warme sfeer.
Ook het omliggende land staat in het teken van de paarden, zo is er de buitenbak waar met de paarden gewerkt kan worden.

LeonardoHorse Gorssel LeonardoHorse Gorssel LeonardoHorse Gorssel LeonardoHorse Gorssel

Welness Spa

Op het terrein, op een beschutte plek kun je geheel privé genieten van een eenvoudige kleine wellness, spa en VIP-sauna.

Kom genieten van de kruidensauna, het buitenzwembad en de  hot-tub. Helemaal super relaxed is het met enerverende ontspanningsmassage.

Natuur en omgeving

Gorssel is een sfeervol dorp. Het Museum MORE is er gevestigd en er zijn sfeervolle winkels en horecagelegenheden. De locatie ligt aan de rand van het bos, op loopafstand van dorp, de IJssel en Gorsselse Heide. Heerlijk voor een wandeling, picknick, fietstocht of rit met (eigen) paard.

Op het terrein is voldoende ruimte om te parkeren met of zonder een paardentrailer. Wanneer je je eigen paard wilt weiden of stalling wilt geven tijdens een dagverblijf op LeonardoHorse of elders overnachten dan kan dat in overleg.

LeonardoHors Gorssel LeonardoHors Gorssel

LeonardoHorse is kleinschalig, hierdoor is in overleg van alles mogelijk. Denk ook eens aan een arrangement op maat? Een speciale verrassing of wens? Bel gerust om af te stemmen wat de mogelijkheden zijn: 06 42415833