Anne-Marie Krieger


In LeonardoHorse komen verschillende kanten uit het leven van Anne-Marie samen. Het is ontstaan uit intense compassie en de wens een positieve bijdrage te leveren aan vastlopers in onze maatschappij. Dit doet ze vanuit de vele kerntalenten die ze gedurende haar leven met bloed, zweet & tranen van geluk heeft ontwikkeld.

Anne-Marie was al jong een echt paardenmeisje. Haar lichamelijke ongemakken en hoogbegaafdheidsgerelateerde chronische stress maakten het noodzakelijk te leren ontspannen en een andere mindset te ontwikkelen. Pas later toen ze zelf een gezin kreeg werd Anne-Marie zich bewust van haar eigen gevoeligheden. Haar sensitiviteit en haar hoogbegaafdheid maken dat ze intens leeft, snel een veel omvattend denkt.

Anne-Marie is moeder binnen een hoogbegaafd gezin, ze stuitte helaas op veel onbegrip van anderen zonder dezelfde ervaring rondom hoogbegaafdheid, vooral ook op de school van haar kinderen. Dit zorgde ervoor dat Anne-Marie op zoek ging naar gelijkgestemden, ervaring, kennis en kunde rond dit thema.

Door haar persoonlijkheid, opvoeding, kennis en werkervaringen op gebied van gezondheid, gezinsbegeleiding, psychiatrie en schoolbegeleiding heeft Anne-Marie veel te bieden als coach. Ook haar revalidatie periodes, haar eigen doorleefde chronische pijn en hieraan gerelateerde stress en vermoeidheid dragen bij aan haar expertise. Haar eigen hoogbegaafdheid en sensitiviteit zorgen ervoor dat het plaatje compleet werd. En zo ontstond LeonardoHorse. In LeonardoHorse verbindt Anne-Marie  evidence- en practicebased theorieën, met het werken met paarden, activiteiten buiten, lichamelijke en geestelijke ontspanning met coachingsgesprekken.

Opleidingen Anne-Marie Krieger:

  • Gevorderden talentbegeleider – eindopdracht: talentbegeleiding met paardencoaching (HBO+) – Novilo
  • Talentbegeleider – zelfstandige opleiding (post HBO) – Novilo
  • Paardencoach, Begeleiding en coaching m.b.v. paarden – Caprilli coaching
  • Masseuse – positive touch
  • Klinisch gezondheidswetenschapper, Verplegingswetenschappen (Master of Science) – Universiteit Utrecht
  • Algemene gezondheidswetenschappen / Gezondheidswetenschappen/ Beleid en Beheer (Master in Health Science) – Universiteit Maastricht

zie ook linkedin